Jobs op topniveau

Wat hebben Equans-medewerkers gemeen met topsporters? Expertise, hoge eisen, goed presteren, maar ook passie! Inderdaad, bij Equans beoefenen onze collega’s jobs op het hoogste niveau. Daar zijn ze trots op en ze laten het jou graag zien. Klinken deze woorden als muziek in jouw oren? Bekijk dan onze video’s!

Aflevering 1:

PM Grand Slam

Ruben en René nemen het vandaag tegen elkaar op in een ongelooflijke Project Management-wedstrijd! Wie wordt de winnaar?

Aflevering 2:

Mount HVAC

Volg Milosz op zijn zoektocht naar één van de hoogste toppen van Equans. Met behulp van zijn expertise en legendarische kalmte, verlegt hij zijn grenzen om zijn doel te bereiken. Behaalt hij de HVAC-top?

Aflevering 3:

Sprint 100 volt

Vandaag bevindt Jari zich in de Equans-arena. Hij blijft mooi in zijn elektrische baan en gaat de uitdaging aan. Ook benieuwd naar het resultaat?

Aflevering 4:

Rumble of the Wrenches

Davy heeft hard getraind om te komen waar hij nu is. In de boksring vind je Davy terug voor een zeer belangrijke wedstrijd in zijn carrière. Behaalt hij de titel?

Aflevering 5:

Equans’ Gambit

Vandaag neemt Mohamed deel aan een spannend schaakduel. Zeer geconcentreerd, anticipeert en plaatst hij zijn stukken strategisch op het bord. Zal Mohamed zijn tegenstander te slim af zijn en de overwinning behalen?

Aflevering 6:

Tour d’Equans

Nicolas waagt zich vandaag aan de beroemde Equans Tour. Vastberaden en vol met passie neemt hij de bochten en beklimt hij de legendarische bergpassen. Zal hij de leiding nemen in het peloton met de steun van zijn collega’s?

Aflevering 7:

FC automation

Samen met zijn team van coaches, bereidt trainer Alexandre zich voor op de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Zijn passie voor automation en robotica zullen ongetwijfeld zijn meest waardevolle troeven zijn. Zal FC Automation de zo begeerde beker winnen?

Aflevering 8:

Equans' Alpine Cup

Duik mee in de actie met Julien, onze koel-expert, terwijl hij de ijzige uitdagingen van de Alpine Cup van Equans aangaat. Van steile hellingen tot veeleisende slaloms, ontdek hoe Julien de kunst van de koeling beheerst. Zal hij de overwinning behalen?

Aflevering 9:

Equans’ Iron Woman

Maak kennis met Ellen, onze onverschrokken projectcoördinator! Gewapend met vastberadenheid en expertise, tart ze de grenzen van uithoudingsvermogen in deze legendarische wedstrijd. Zal ze elke stap van de race kunnen domineren en het goud in de wacht slepen?

Aflevering 10:

Equans' Support Relay

Maak je klaar voor een spannende estafetteloop van ons ondersteuningsteam. Vier experts, één doel: succesvol de eindstreep halen. Wanneer er een nieuwe collega in de race komt, zal men er alles aan doen om de estafettestok zo perfect mogelijk door te geven.  Zullen ze samen zonder problemen de finishlijn bereiken?

Overtuigd? Beoefen je ook een vak op topniveau?Aarzel dan niet langer en sluit je aan bij een van onze teams!

Ontdek onze jobs!